Redmi K30: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει ένα πολύ ασυνήθιστο module

Techblog.gr

Redmi K30 Teaser Images Round Camera Module

Τον προηγούμενο μήνα, η θυγατρική της Xiaomi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Redmi K30, του οποίου η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Δεκεμβρίου. Μετά από σειρά leaks και teasers, τώρα αποκαλύφθηκε το τελικό design του smartphone.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Στο πρώτο teaser μάθαμε ότι η 5G έκδοση του Redmi K30 θα υποστηρίζει dual-mode 5G. Η φωτογραφία που συνόδευε το teaser αποκάλυψε ότι το smartphone θα έχει διπλό punch hole, κάτι που επιβεβαιώθηκε αρκετές φορές μέχρι σήμερα.

Χάρη σε live φωτογραφίες του smartphone μάθαμε ότι το Redmi K30 θα έχει 6,66 ίντσες οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 1.080×2.400 pixels. Στο ίδιο leaks αποκαλύφθηκε ότι θα είναι εφοδιασμένο με τον Snapdragon 730 ή 730G.

Τι αποκαλύπτουν οι αφίσες

Στο Weibo δημοσιεύθηκαν αφίσες οι οποίες αφορούν την προώθηση του Redmi K30. Λίγο πολύ, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε. Το smartphone θα έχει διπλό punch hole στην πάνω δεξιά γωνία και αρκετά μικρά bezels σε όλες τις πλευρές, εκτός από το κάτω μέρος.

Στην δεύτερη αφίσα, αποκαλύπτεται το πραγματικά ασυνήθιστο module που έχει το K30. Γνωρίζουμε ότι το smartphone θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες, τις οποίες η κατασκευάστρια επέλεξε να τοποθετήσει σε ένα στρογγυλό module σαν αυτό του OnePlus 7T.

Ωστόσο, η διάταξη των καμερών του Redmi K30 είναι αρκετά διαφορετική. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει τις κάμερες κάθετα μέσα στο module, τη μία κάτω από την άλλη. Ακριβώς από κάτω βρίσκουμε ένα διπλό LED flash και την ένδειξη 5G.

Ο τρόπος με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι κάμερες δείχνει ότι ο σχεδιασμός του module είναι καθαρά διακοσμητικός. Εκτός και αν η Redmi αποκαλύψει κάτι διαφορετικό κατά την παρουσίαση των smartphones.

Redmi K30 Teaser Images Round Camera Module

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος