Κάθε μέρα γιορτή στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Κάθε μέρα γιορτή στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο»

Με χορό, κεράσματα και ένα εργαστήριο χρωμάτων συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», που έχει στήσει ο δήμος Ηρακλείου στην πλατεία Ελευθερίας.
Η πανηγυρική έναρξη της λειτουργίας του έγινε το βράδυ του Σαββάτου, με την φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, σε μια εκδήλωση με πλούσιο θέαμα, μουσική, κέφι και χιλιάδες κόσμου.
Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μαζική απήχηση που έχει αποκτήσει πλέον το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη αλλά και την παρούσα διοίκηση της ΔΗΚΕΗ, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν στην δημιουργία του «Κάστρου», έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην πλατεία.
H γιορτή είχε ξεκινήσει νωρίτερα με τους «Τροβαδούρους του Ήλιου» και την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που ταξίδεψε το κοινό σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Κορυφώθηκε αμέσως μετά την φωταγώγηση με την συναυλία του Μάνου Παπαδάκη και του Γιάννη Γιοκαρίνη.

www.ert.gr

Νεκταρία Μανουσουδάκη