Black Friday 2019: Free Android Εφαρμογές #7

Techblog.gr

Η Black Friday πραγματοποιείται στις 29 Νοεμβρίου. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια σε αρκετές χώρες τα περισσότερα καταστήματα φιλοξενούν εκπτώσεις καθόλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου. Το ίδιο ισχύει και για τα καταστήματα εφαρμογών για smartphones και tablets. Εμείς φροντίζαμε όλη την εβδομάδα να σας ενημερώνουμε για όσες paid Android εφαρμογές και παιχνίδια προσφέρουν δωρεάν οι δημιουργοί τους. Σήμερα, τελευταία ημέρα της Black Week έχουμε περισσότερα apps από κάθε άλλη ημέρα.

Εφαρμογές
Παιχνίδια
Εξατομίκευση και πακέτα εικονιδίων

Οι περισσότερες από τις παραπάνω εφαρμογές είναι δωρεάν για λίγες ώρες ή ελάχιστες ημέρες. Γι’ αυτό βιαστείτε πριν λήξουν οι προσφορές ή ο εκάστοτε developer αποφασίσει ότι δεν θέλει άλλο να τις προσφέρει δωρεάν.

Μιας που βρίσκεστε εδώ, να σας ενημερώσουμε ότι στο Techblog έχουμε δημοσιεύσει πολλούς οδηγούς αγοράς, τους οποίους θα βρείτε στη σελίδα της Black Friday που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσάς.

Επιπλέον, μπορεί οι παραπάνω Android εφαρμογές να είναι δωρεάν, έστω και για λίγο, αλλά κανένα κατάστημα δεν θα σας χαρίσει τίποτα. Γι’ αυτό, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά τη Black Friday φροντίστε να διαβάσετε τον οδηγό αγοράς για αρχάριους.

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος