Διέλυσε την Μπαρτσελόνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 96-67

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον πλέον εμφατικό τρόπο, διαλύοντας την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελόινη με 96-67, στο πιο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν καταιγιστική μετά την πρώτη περίοδο και παραδίδοντας μαθήματα μπάσκετ υποχρέωσε τους Καταλανούς στην πρώτη εφετινή ήττα στο «σπίτι» τους, ενώ ταυτόχρονα βελτίωσε το ρεκόρ της σε 7-4 και «γκρέμισε» από την κορυφή την αντίπαλό της. Πλέον, μόνη πρώτη είναι η Αναντολού Εφές.

Η άμυνά του δευτέρου ημιχρόνου έκανε τη διαφορά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία περιόρισε σε 29 πόντους τους γηπεδούχους, που μάταια προσπαθούσαν από τα 6.75 να αντιδράσουν (2/18 τρίποντα). Πρώτος σκόρερ των νικητών, που τελείωσαν τον αγώνα με έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο Μάικ Τζέιμς με 14 πόντους, ενώ από την Μπαρτσελόνα Μπράντον Ντέιβις (19π.) και Νίκολα Μίροτιτς (19π.) ήταν απελπιστικά μόνοι στην επίθεση…

«Περίπατο» έκανε νωρίτερα στην Αγία Πετρούπολη η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επιβλήθηκε με 86-71 της Ζενίτ και πανηγύρισε την 6η διαδοχική της νίκη και 8η στο σύνολο σε 11 αγώνες.

Ο Φακούντο Καμπάτσο με 19 πόντους ηγήθηκε της ισπανικής επίθεσης, που έδωσε ρεσιτάλ από τα 6.75 (15/33 τρίποντα), ενώ από τη Ζενίτ ξεχώρισε ο Εβγκένι Βορόνοφ με 17 πόντους.

Αφήστε μια απάντηση