Motorola RAZR 2: Θα έχει touch sensitive πλευρές και in-display fingerprint

Techblog.gr

Motorola RAZR 2 Patent in display fingerprint scanner tounch sensitive edges

Πρόσφατα, η Motorola κυκλοφόρησε το πρώτο της foldable smartphone. Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι το Motorola RAZR 2019 είναι η καλύτερη υλοποίηση, όσον αφορά τα αναδιπλούμενα έξυπνα τηλέφωνα, που έχουμε δει μέχρι τώρα. H εταιρεία ετοιμάζει το Motorola RAZR 2, το οποίο θα έχει παρόμοιο clamshell σχεδιασμό και high end χαρακτηριστικά.

Τι αποκαλύπτει η πατέντα

Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διέρρευσε, το Motorola RAZR 2 θα έχει clamshell σχεδιασμό με ελάχιστα bezels στην εσωτερική οθόνη. Μία μεγάλη αναβάθμιση που θα λάβει το νέο foldable smartphone, σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, είναι ότι θα έχει touch sensitive πλευρές.

Οι πλευρές του Motorola RAZR 2 θα διαθέτουν τέσσερις προγραμματιζόμενους αισθητήρες, οι οποίοι θα υποστηρίζουν 20 διαφορετικές λειτουργίες, και μπορούν να αναγνωρίζουν έως 20 χειρονομίες.

Motorola RAZR 2 Patent in display fingerprint scanner tounch sensitive edges

Το Motorola RAZR 2 θα μπορεί να αναγνωρίζει τις χειρονομίες ακόμη και όταν είναι κλειστό. Επιπλέον, το foldable smartphone θα διαθέτει in-display fingerprint scanner. Κάτι που απουσιάζει από το Motorola RAZR 2019.

Όσα αποκαλύπτει η πατέντα κάνουν ξεκάθαρο ότι η Motorola είναι αποφασισμένη να επιστρέψει με ένα high-end foldable smartphone, το οποίο θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους του. Το Motorola RAZR 2019 έχει mid-range χαρακτηριστικά και flagship τιμή, κάτι που λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος