Αυτοψία στο νέο κόμβο από τον Β. Λαμπρινό

Αυτοψία στο νέο κόμβο από τον Β. Λαμπρινό

Τον νέο κυκλικό κόμβο στην Όαση, αλλά και την παιδική χαρά, επισκέφθηκε το Σάββατο ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη βρέθηκε στο σημείο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης παρέμβασης.
Επίσης, επισκέφθηκε και την παιδική χαρά στην Όαση, η οποία προσφάτως ανακατασκευάστηκε πλήρως και λειτουργεί συμπληρωματικά με τις παιδικές χαρές στο Κομμένο Μπεντένι και στον παλιό Ζωολογικό Κήπο.
«Ο νέος κυκλικός κόμβος στην Όαση είναι μια επιτυχημένη παρέμβαση που ανακούφισε ουσιωδώς τον κυκλοφοριακό φόρτο της περιοχής. Με οδηγό την επιτυχία αυτού του έργου, σχεδιάζουμε αντίστοιχους κόμβους και σε άλλα σημεία της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος. Και πρόσθεσε: «Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Τα μεγάλα έργα είναι απαραίτητα, όσο απαραίτητες όμως είναι και οι στοχευμένες, καλά σχεδιασμένες παρεμβάσεις, που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την ποιότητα ζωής τους. Ο κόμβος και η  παιδική χαρά της Όασης, την οποία έχουν ήδη αγαπήσει τα παιδιά, επιβεβαιώνουν απόλυτα του λόγου το αληθές».

www.ert.gr

Νεκταρία Μανουσουδάκη