Google Pixel 4 XL: Βίντεο αποκαλύπτει γιατί σπάνε τόσο εύκολα

Techblog.gr

Πριν καιρό, το iFixit είχε κάνει βίδες το Google Pixel 4 XL, για να δει πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί το smartphone. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πραγματοποιούν τα teardown με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην βλάψουν την εκάστοτε συσκευή.

Ο JerryRig συνήθως φέρεται βίαια στα smartphones που περνούν από τα χέρια του και όπως είναι προφανές το Google Pixel 4 XL δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Σε πρόσφατο βίντεο, είχε δείξει ότι το τελευταίο flagship της Google έσπασε εύκολα κατά τη δοκιμή κάμψης.

Το teardown που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Τώρα, ο γνωστός YouTuber πραγματοποίησε ένα teardown με σκοπό να δει τι κρύβει στο εσωτερικό του το Pixel 4 XL, και να ανακαλύψει τι ακριβώς φταίει και σπάει τόσο εύκολα.

Καταρχάς, ο Zach ανακάλυψε ότι το εξωτερικό των Google Pixel 4 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και γυαλί. Ωστόσο, τα εσωτερικά τοιχώματα των smartphones είναι φτιαγμένα από πλαστικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνει το βάρος τους, αλλά τα κάνει ιδιαίτερα ευάλωτα στην κάμψη.

Google Pixel 4 XL Teardown JerryRig

Επιπλέον, ο JerryRig αφαίρεσε πλήρως το χρώμα του γυαλιού της πλάτης και δημιούργησε τη δική του μοναδική έκδοση του Google Pixel 4 XL. Ίσως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει ενδιαφέρον, αλλά ο ίδιος λέει ότι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσε να έχει κανείς.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος