Pay Express από την Κωτσόβολος: Πλήρωσε σαν σε Apple Store του εξωτερικού

Techblog.gr

Pay Express από την Κωτσόβολος

Στα Apple Store που υπάρχουν αν τον κόσμο (στην Ελλάδα δεν έχουμε) δεν υπάρχουν ταμεία! Ο πωλητής που έρχεται να σε εξυπηρετήσει καθώς μπαίνεις στο κατάστημα βρίσκεται μαζί σου καθόλη την διάρκεια που εσύ ψωνιζεις και στο τέλος αφού σου φέρει το προϊόν ή τα προϊόντα που θα αγοράσεις, πληρώνεις σε αυτόν με ένα φορητό POS που κουβαλάει μαζί του.

Δεν γνωρίζω αν η παραπάνω εμπειρία που έχω ζήσει σε ένα σωρό Apple Store στην Ευρώπη και την Αμερική (όχι δεν ψώνισα σε όλα όσα μπήκα!) μοιάζει ή θυμίζει τη νέα υπηρεσία Pay Express που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Κωτσόβολος, πάντως αναμένεται να μας διευκολύνει σαν πελάτες καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο.

Η υπηρεσία Pay Express δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από το ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει και τις παραγγελίες μέσω internet που έχουν επιλέξει το collect@store (παραλαβή από το κατάστημα). Σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, η υπηρεσία Pay Express έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης