Θεματικό εργαστήρι στην Ανεμώτια για την διαχείρηση της Κοιν.σ.επ

Θεματικό εργαστήρι στην Ανεμώτια για την διαχείρηση της Κοιν.σ.επ

Το Καλοτρόπιο, Κέντρο Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Λέσβου, στο πλαίσιο της Δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση καιΔια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, στους Άξονες Προτεραιότητας 2,4,5, Επενδυτική Προτεραιότητα 9.5: «Προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της επαγγελματικής ενσωμάτωσης σε κοινωνικές επιχειρήσεις και την κοινωνική και αλληλέγγυο οικονομία ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην απασχόληση» και Ειδικό στόχο 1: «Ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της ενίσχυσης της σύστασης και λειτουργίας Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας», που συγχρηματοδοτείται από το
Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, βρέθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 στις εγκαταστάσεις της Κοιν.σ.επ. Ηφαίστειο Ανεμώτιας, όπου πραγματοποίησε θεματικό εργαστήριο με τίτλο: «Διαχείριση μιας Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης».

Στοθεματικό εργαστήριο συμμετείχαν τα μέλη της Κοιν.σ.επ και του Συλλόγου Αμπελουργών Ανεμώτιας Λέσβου «ο Κάμπος». Οι εισηγήτριες και ο εισηγητής καθώς και τα θέματα τωνπου αναπτύχθηκαν ήταν:
-Ανδρεαδέλλη Βασιλική, «η Φιλοσοφία της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας»,
-Κολοβού Ελίζα, «Υποχρεώσεις της Κοιν.σ.επ και των μελών της με έμφαση στη
Δημοκρατική Διαχείριση»,
-Νταγλαράκης Ηλίας, «η Δυναμική της Ομάδας», η οποία προσεγγίστηκε με βιωματικές
ασκήσεις.
“Ευχαριστούμε θερμά την Κοιν.σ.επ Ηφαίστειο Ανεμώτιας για τη φιλοξενία του θεματικού εργαστηρίου.”

The post Θεματικό εργαστήρι στην Ανεμώτια για την διαχείρηση της Κοιν.σ.επ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb