Στην γιορτή Αμπελουργίας στην Ανεμώτια ο Χ.Αθανασίου

Στην γιορτή Αμπελουργίας στην Ανεμώτια ο Χ.Αθανασίου

Στο πλαίσιο της 4ης γιορτής Αμπελουργίας του Συλλόγου Αμπελουργών Ανεμώτιας «Ο Κάμπος», ο Αντιπρόεδρος της Βουλής , Βουλευτής ΝΔ νόμου Λέσβου , κ.Χαράλαμπος Αθανασίου κατά την επίσκεψή του στο χωριό της Ανεμώτιας , απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και βράβευσε τους αθλητές που συμμετείχαν στον ορεινό αγώνα ποδηλασίας στα μονοπάτια των αμπελώνων. Συνομίλησε με τους κατοίκους και δοκίμασε τοπικές γεύσεις , όπως ρεβιθάδα, γλυκά από πετιμέζι και αποστάγματα ποιότητας.

Κατόπιν, συμμετείχε σε συζήτηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής, με κύριο θέμα συζήτησης τον οδικό άξονα Ανεμώτιας-Καλλονής , μέσω Ποταμιάς.

Με το πέρας της γιορτής Αμπελουργίας, ο κ. Αθανασιου δήλωσε τα εξής: «Αντίστοιχες γιορτές προβάλουν την πολιτιστική κληρονομιά των χωριών μας και οφείλουμε όλοι εμείς οι κάτοικοι του νησιού να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που πραγματοποιείται με γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας. Συγχαρητήρια στους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση».

The post Στην γιορτή Αμπελουργίας στην Ανεμώτια ο Χ.Αθανασίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb