Στην γειτονιά των αγγέλων ο 29χρονος Γιάγκος Παλαμηδάς

Στην γειτονιά των αγγέλων ο 29χρονος Γιάγκος Παλαμηδάς

Έδωσε την μάχη του με γενναιότητα και τόλμη. Πίστεψε ότι μπορεί να νικήσει το θεριό, μα αυτό φάνηκε πιο δυνατό και νίκησε έναν δυνατό και γεμάτο ζωή νέο άνθρωπο. Πρόκειται για τον 29χρονο Ιωάννη- Νικόλαο Παλαμηδά, γνωστό ως Γιάγκο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το βράδυ,  στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χτυπημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου, διφασικό μεσοθηλίωμα του περιτοναίου.

Ο  Γιάγκος  είχε υποβληθεί σε πολλά  χειρουργεία, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Πριν τρεις ημέρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και χθες άφησε την τελευταία πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους οικείους  και τους φίλους του.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και την  κοινωνία του Βόλου, που στήριξε τον αγώνα του  νέου αυτού παιδιού, με την συγκέντρωση χρημάτων για τις δαπανηρές και μη χορηγούμενες από το ελληνικό δημόσιο, θεραπείες.

Η σορός του Γιάνγκου θα βρίσκεται απόψε το βράδυ στο σπίτι του, ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 11:00, στα Άνω Λεχώνια.

www.ert.gr

ertweb