Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με καλύτερη κάμερα από το Mi Note 10;

Techblog.gr

Xiaomi Mi Note 10 and 10 Pro Specs Geekbench Rebrand Mi CC9 Pro

Το Mi Note 10 είναι το πρώτο smartphone με πενταπλή κάμερα και τον αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με καλύτερη κάμερα από αυτό.

Σύμφωνα με τον leakster, Digital chat station, η Xiaomi ετοιμάζει ένα smartphone το οποίο θα έχει καλύτερη κάμερα, ωστόσο ο leakster δεν κάνει κάποια περαιτέρω αναφορά στα χαρακτηριστικά της κάμερας. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι ίσως αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες κατά το AIoT event της Xiaomi.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mi Note 10 βαθμολογήθηκε από τους ειδικούς στο DxOMark με 121 πόντους και έρχεται πρώτο στην κορυφή των smartphone με την καλύτερη κάμερα μαζί με το Mate 30 Pro της Huawei. Η κάμερα του Mi Note 10 αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 108MP, μία 2x telephoto στα 12MP, μία 5MP telephoto με 10x hybrid και 50x digital zoom ενώ υπάρχει υποστήριξη και μίας κάμερας ultra wide των 20MP και μίας macro στα 2MP.

Προς το παρόν, η Xiaomi λέγεται ότι εργάζεται στο Redmi K30 και K30 Pro ώστε να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 με το 5G SoC της MediaTek. Το τηλέφωνο αυτό αναμένεται να έχει punch hole στην πάνω δεξιά γωνία.

Μέχρι τότε όμως υπάρχουν μερικά ακόμη smartphone που αναμένεται να φέρει η Xiaomi στην αγορά ίσως κάποιο από αυτά ενσωματώνει αυτήν την κάμερα.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης