Sony Xperia 3: Θα έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων [φωτογραφίες]

Techblog.gr

Sony Xperia 3 Live images low

Στην IFA 2019, η Sony παρουσίασε το νεότερο flagship smartphone της, το Sony Xperia 5. Και τώρα φαίνεται να ετοιμάζει το Sony Xperia 3, που θα είναι το επόμενο έξυπνο κινητό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Παρά το γεγονός ότι η Sony κυκλοφορεί τακτικά νέα smartphones σε όλες τις κατηγορίες, το τμήμα κινητών τηλεφώνων της κατασκευάστριας δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Η ιαπωνική εταιρεία κατάφερε να πουλήσει μόλις 600.000 smartphones το τρίτο τρίμηνο του έτους. Την ίδια περίοδο πέρυσι, είχε πουλήσει 1,6 εκατομμύρια μονάδες. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι δεν τα παρατάει, όπως θέλουν πρόσφατες αναφορές.

Το επόμενο smartphone της Sony

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony εργάζεται σε ένα νέο flagship smartphone, το οποίο θα ονομάζεται Sony Xperia 3 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

Αν και μένουν ακόμη αρκετοί μήνες μέχρι την κυκλοφορία του, διέρρευσαν φωτογραφίες του φερόμενου Xperia 3, οι οποίες αποκαλύπτουν ορισμένα χαρακτηριστικά του.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τη μπροστά όψη του Sony Xperia 3 η οποία ακολουθεί το γνωστό πλέον design των smartphones της εταιρείας. Ωστόσο, η δεύτερη εικόνα δείχνει το τηλέφωνο από το πλάι, και εδώ αποκαλύπτωνται αρκετά πράγματα.

Αρχικά, το Sony Xperia 3 θα έχει μάλλον πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και το module καμέρων θα είναι τοποθετημένο στο κέντρο. Επιπλέον, το smartphone φαίνεται να έχει ένα ιδιαίτερα παράξενο σχήμα, με το πάχος να μειώνεται προς το κέντρο.

Τέλος, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, γνωρίζουμε ότι το Xperia 3 θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα με κωδικό όνομα Kona και Huracan, το ένα εκ των οποίων θα υποστηρίζει 5G. Επίσης, φημολογείται ότι το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος