Τρ. Αλεξιάδης: Προσφυγικό και φορολογικό θα γίνουν το Βατερλώ της κυβέρνησης

Τρ. Αλεξιάδης: Προσφυγικό και φορολογικό θα γίνουν το Βατερλώ της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε ότι όσα έλεγε προεκλογικά ήταν λόγια του αέρα και πυροτεχνήματα, υποστήριξε από τη Λάρισα, ο πρώην υπουργός Τρ. Αλεξιάδης, μιλώντας σε εκδήλωσης της Ν.Ε. του κόμματος. Ο κ. Αλεξιάδης εκτίμησε ότι το προσφυγικό και το φορολογικό με το ασφαλιστικό θα αποτελέσουν το Βατερλώ της κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε ως εγκληματικό γεγονός της ενδεχόμενης πρόωρης προσφυγής στις κάλπες υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να μην κρυφτεί πίσω από πολιτικές εξελίξεις.

«Οι κακοί Συριζομαδούροι φύγαν από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κρυφτεί πίσω από πολιτικά γεγονότα. Πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Επιτρέψτε μου μια πρόβλεψη. Το προσφυγικό, τα θέματα του νόμου και της τάξης, το φορολογικό και το ασφαλιστικό θα είναι τα πρώτα Βατερλώ της κυβέρνησης. Γιατί είναι τα θέματα, στα οποία άλλα μας έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεγκλογικά, ειδικά στο θέμα του προσφυγικού», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης.

Οσον αφορά τέλος την οικονομία, ο πρώην υπουργός, επεσήμανε ότι από το προσχέδιο του προϋπολογισμού προκύπτει ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλεψη για 600 εκ. ευρώ επιπλέον φορολογικά έσοδα και 660 εκ. ευρώ επιπλέον ασφαλιστικές εισφορές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει μετεκλογικά.

www.ert.gr

Ιωάννης Γιάτσιος