Samsung Galaxy A51: Με μπαταρία 4.000mAh και τετραπλή κάμερα 48MP

Techblog.gr

Samsung Galaxy A51 Specs Leaks

Τα leaks για το επερχόμενο Samsung Galaxy A51, που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2020, διαρκώς αυξάνονται. Πρώτα αποκαλύφθηκε ότι η κατασκευάστρια έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του, μετά διέρρευσαν φωτογραφίες από το σώμα του smartphone και τώρα έγινε leak μία λίστα χαρακτηριστικών.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με αναφορές το Galaxy A51 θα έχει 6,5 ίντσες Super AMOLED οθόνη και θα τρέχει One UI 2.0 βασισμένο σε Android 10. Επιπλέον, το smartphone θα έχει μπαταρία 4.000mAh, η selfie κάμερα θα έχει αισθητήρα 32MP και η κύρια πίσω κάμερα θα είναι στα 48MP. Περιμένουμε η οθόνη του Samsung Galaxy A51 να έχει ανάλυση FHD+, in-display fingerprint scanner και waterdrop notch.

Τον προηγούμενο μήνα, το Samsung Galaxy A51 είχε περάσει από το Geekbench. Η καταχώρηση αποκάλυψε ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Exynos 9611 και θα έχει 4GB μνήμη RAM. Επιπλέον, παλαιότερες αναφορές θέλουν το smartphone να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με 64GB και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Κατά τα άλλα, οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του Galaxy A51 αποκάλυψαν ότι θα έχει τετραπλή κάμερα σε διάταξη L, κλασική θύρα ακουστικών και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Καθώς οι διαφορές που θα έχει το Galaxy A51 με το Galaxy A50s είναι σχετικά μικρές, περιμένουμε η τιμή του να είναι παρόμοια, δηλαδή περίπου στα 270 ευρώ.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος