Xiaomi Mi CC9 Pro: Θα έχει Breathing Light οθόνη και τεσσάρων αξόνων OIS

Techblog.gr

Xiaomi Mi CC9 Pro Massive Teasers

Στις 5 Νοεμβρίου, η κινέζικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει το Xiaomi Mi CC9 Pro. Καθώς η επίμαχη μέρα πλησιάζει, η εταιρεία κάνει διαρκώς tease τα χαρακτηριστικά του smartphone. Αυτή τη φορά, παρουσίασε το “Breathing Light”, το μεγάφωνο 1CC, και άλλα λιγότερο σημαντικά χαρακτηριστικά του Mi CC9 Pro.

Τα νεότερα teasers

Αντί να χρησιμοποιήσει ένα κλασικό LED ειδοποιήσεων, η κατασκευάστρια χρησιμοποίησε στο Xiaomi Mi CC9 Pro μία διαφορετική μέθοδο ενημέρωσης. Οι πλευρές της AMOLED οθόνης του smartphone αναβοσβήνουν όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, κάποιο μήνυμα, ή οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση. Η Xiaomi ονομάζει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό Breathing Light.

H εταιρεία αποκάλυψε ότι το Mi CC9 Pro έχει μεγάφωνο 1CC, το οποίο είναι δύο φορές πιο ισχυρό από αυτό που διαθέτουν όλα τα προηγούμενα smartphones της. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι διατήρησε την κλασική θύρα ακουστικών, η οποία έχει μετατραπεί σε είδος υπό εξαφάνιση, τουλάχιστον όσον αφορά τα high-end smartphones.

Τι άλλο έχει επιβεβαιώσει η κατασκευάστρια

Κατά τα άλλα, μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Xiaomi Mi CC9 Pro θα έχει AMOLED curved οθόνη με waterdrop notch το οποίο θα φιλοξενεί μία selfie κάμερα 32MP, 5.260mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730G, και φυσικά θα διαθέτει πενταπλή κάμερα 108MP με τεσσάρων αξόνων OIS.

Τέλος, δεν γνωρίζουμε τίποτα όσον αφορά τις αγορές διάθεσης, τις παραλλαγές στις οποίες θα κυκλοφορήσει το smartphone, και τις τιμές τους. Όλα αυτά θα τα μάθουμε σε δύο μέρες που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Mi CC9 Pro.

Xiaomi Mi CC9 Pro Massive Teasers

Xiaomi Mi CC9 Pro Massive Teasers

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος