iPhone 11 Pro: Ειδική έκδοση με πέτρωμα από τον Άρη και μισό κιλό χρυσό στην πλάτη

Techblog.gr

Η γνωστή ρώσικη κατασκευάστρια Caviar για μία ακόμη φορά δημιούργησε μία μοναδική σειρά από iPhones. Αυτή τη φορά, η εταιρεία κυκλοφόρησε την ειδική έκδοση Steve Jobs μαζί με 12 πολυτελή μοντέλα κατασκευασμένα από τιτάνιο, δέρμα και χρυσό. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, τώρα παρουσίασε τη νέα Discovery Collection, που αποτελείται από τέσσερα μοντέλα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένες ποσότητες.

Caviar Discovery Solarius Limited Edition

Η Caviar Discovery Solarius είναι η πιο ακριβή έκδοση των Discovery Collection. Πρόκειται για ένα βαρύ και λαμπερό smartphone το οποίο δίνει την αίσθηση ότι κρατάει κανείς μία μπάρα χρυσού.

Caviar iPhone 11 Pro Max Discovery Collection

Η πλάτη του smartphone είναι διακοσμημένη με 137 διαμάντια και κίτρινο χρυσό ο οποίος συμβολίζει τον ήλιο και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο χρυσός που πρόσθεσε αγγίζει σε βάρος το μισό κιλό. Επιπλέον, στην πλάτη του smartphone υπάρχει ένα σύστημα κύκλων με ενσωματωμένο κινούμενο tourbillon, το οποίο συμβολίζει την αιώνια ζωή που προσφέρει ο ήλιος στον πλανήτη μας.

Το iPhone 11 Pro Caviar Discovery Solarius Limited Edition τιμολογείται στα $70.300 για τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και στα $71.100 για την έκδοση με τα 512GB χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει αντίστοιχες εκδόσεις του 11 Pro Max με τιμές $70.770 και $71.470. Η Caviar θα κατασκευάσει μόνο ένα αντίγραφο από κάθε έκδοση, δηλαδή σύνολο τέσσερα διαφορετικά smartphones.

Caviar iPhone 11 Pro (Max) Mars Edition

Εκτός από το πανάκριβο Caviar Discovery Solarius, η εταιρεία δημιούργησε τρεις πιο οικονομικές εκδόσεις, όλες τους με ενσωματωμένο κινούμενο tourbillon. Η πρώτη ονομάζεται iPhone 11 Pro Mars Edition και είναι κατασκευασμένη από μαυρισμένο τιτάνιο με έντονα στοιχεία από συνθετική πέτρα που μοιάζει με την επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Επίσης, στην δωδέκατη ώρα υπάρχει κομμάτι πετρώματος από την επιφάνεια του πλανήτη.

Η εταιρεία θα κατασκευάσει μόνο 19 αντίγραφα και οι τιμές τους ξεκινούν από τα $8.090 για το iPhone 11 Pro 64GB και τα $8.560 για το 11 Pro Max 64GB. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις με 128GB και 512GB αποθηκευτικό χώρο, και κάθε smartphone θα έρχεται πακέτο με το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του πετρώματος από τον Άρη.

Caviar iPhone 11 Pro (Max) Luna Edition

Η επόμενη έκδοση αφορά το φεγγάρι, είναι κατασκευασμένη από μαυρισμένο τιτάνιο και άνθρακα, και έχει χαραγμένα στην πλάτη τα ονόματα διαφόρων διαστημικών αντικειμένων με λατινικούς χαρακτήρες. Οι ανοιχτόχρωμες επιφάνειες μοιάζουν με το έδαφος της Σελήνης και στη δωδέκατη ώρα υπάρχει πέτρωμα από την επιφάνεια της.

Caviar iPhone 11 Pro Max Discovery Collection

Από αυτήν την έκδοση θα κατασκευαστούν μόνο 19 αντίγραφα και οι τιμές τους ξεκινούν από τα $8.130 για το iPhone 11 Pro 64GB και τα $8.600 για το 11 Pro Max 64GB. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις με 128GB και 512GB αποθηκευτικό χώρο, και κάθε smartphone θα έρχεται πακέτο με το πιστοποιητικό αυθεντικότητας του πετρώματος από τη Σελήνη.

Caviar iPhone 11 Pro (Max) Terra Edition

Η τελευταία έκδοση φτιάχτηκε προς τιμήν του πλανήτη Γη και πρεσβεύει κάθε στοιχείο που βρίσκεται πάνω σε αυτόν. Ο σχεδιασμός της πλάτης παρουσιάζει μία υδρόγειο περιτριγυρισμένη από το απέραντο διάστημα. Κάθε λεπτομέρεια έχει κατασκευαστεί με καθαρό χρυσό 18 καρατίων. Όπως και οι άλλες εκδόσεις, στη δωδέκατη ώρα υπάρχει ένα πέτρωμα, σε αυτήν την περίπτωση είναι κομμάτι από τον μετεωρίτη Τσαρέβ.

Από τη συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστούν 99 αντίγραφα και οι τιμές τους είναι $8.250 για το iPhone 11 Pro 64GB και τα $8.720 για το 11 Pro Max 64GB.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος