Τη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών εξετάζει το Υπουργείο Εσωτερικών

Τη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών εξετάζει το Υπουργείο Εσωτερικών

Το θέμα της στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, κυριάρχησε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο
Σε προτεραιότητα θέτει το Υπουργείο Εσωτερικών το ζήτημα της στελέχωσης των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, παρόντος και του ειδικού συμβούλου του Υπουργού, Γιώργου Κρεμλή.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεσμεύθηκε στον Περιφερειάρχη να εξετάσει κατά προτεραιότητα το ζήτημα της στελέχωσης των Τεχνικών Υπηρεσιών.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών για το ξεκίνημα της συνεργασίας που στα θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης, έδειξε τα αντανακλαστικά που έχει ανάγκη η Αυτοδιοίκηση.
Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως ο κ. Χατζημάρκος είχε αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών, όπου περιέγραφε πλήρως το τοπίο που διαμορφώνει η τραγική υποστελέχωση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, όπου η παραγωγή έργου , έχει γίνει πλέον εξαιρετικά δυσχερής αφού το προσωπικό σε όλες τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα είναι κάτω και από τα ακραία όρια συναγερμού.

www.ert.gr

Χριστίνα Μέγα