Α.Παπαδογιάννης:Η «συμφωνία της εξουσία», βαφτίστηκε κυβερνησιμότητα του δήμου…

Α.Παπαδογιάννης:Η «συμφωνία της εξουσία», βαφτίστηκε κυβερνησιμότητα του δήμου…

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Κεμεσίδη στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο και τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε κατά της Χρυσούλας Χατζηδάκη αλλά και του δημάρχου Χανίων, εξέδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Απάντηση, τα Χανιά μας», Άρης Παπαδογιάννης.
Σε ενα μακροσκελές κείμενο του, μια ημέρα μετά την δημόσια «πρόσκληση» του Ευτύχη Δαμιανάκη προς τον Μανώλη Κεμεσίδη να ανακαλέσει τα περί συνδιαλλαγών με τη δημοτική αρχή για μια «θεσούλα», ο κ. Παπαδογιάννης, μεταξύ αλλων, αναφέρει οτι το ζήτημα απασχολεί «εσωτερικά» την παράταξη και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο ίδιος θα τοποθετηθεί «συγκεκριμένα και απερίφραστα».
Στη συνέχεια, το κείμενο συνεχίζει δικαιολογώντας την συμπεριφορά του κ. Κεμεσίδη στην ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται, όπως καταγγέλλει ο Άρης Παπαδογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος από την προεκλογική ακόμα περίοδο.
Στο τέλος του κειμένου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση, τα Χανιά μας», καταλήγει οτι «οπως ο κ. Κεμεσίδης επιβάλλεται να γίνει πιο εγκρατής, έτσι και ο κ. Σημανδηράκης, θα πρέπει να αλλάξει τη ρητορική του άμεσα, προκειμένου να διορθωθεί και η ομολογουμένως αρνητική εικόνα που παρουσιάζει μέχρι σήμερα, το νέο δημοτικό συμβούλιο».

www.ert.gr

Μαρίνα Μανδακάκη