Παναχαϊκή: Με όπλο τον κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναχαϊκή:  Με όπλο τον κόσμο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με όπλο  τον κόσμο η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό  στην Αγυιά  για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η Πατρινή ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας  για την 2η αγωνιστική της Superleague2.

Μετά την πρωινή  προπόνηση ο Σπύρος Μπαξεβάνος, προπονητής της Παναχαϊκής, ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό .

Η αποστολή αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές: Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος, Πατρώνης.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης (30/10-19:30) με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εξής:

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τα δύο σημεία που έχουν ήδη οριστεί. Από το βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου (ώρες καταστημάτων) και το κατάστημα «Το Θρανίο», Κιλκίς 37 (στην πλατεία Αγίας Σοφίας) έως και την Τετάρτη (30/10) και ώρα 12 μ.μ.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 16:00 και θα είναι δύο. Το ένα έξω από την θύρα των επισήμων και το άλλο έξω από την σκεπαστή.

Ανακοινώνεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα κυλικεία του Γηπέδου.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος φιλάθλων του Παναθηναϊκού με διακριτικά στις κερκίδες όπου θα καθίσουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Ειρήνη Μαραγκού

 

 

www.ert.gr

Ειρήνη Μαραγκού