AirPods Pro: Επίσημα με noise cancellation, νέο design και τιμή 249 δολάρια

Techblog.gr

Μετά από τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες για την κυκλοφορία νέων AirPods από την Apple, είχαμε σήμερα την ανακοίνωση των AirPods Pro, τα οποία διαθέτουν νέο σχεδιασμό, noise cancellation και τιμή στα 249 δολάρια ΗΠΑ, με τη διάθεσή τους στην αγορά να ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου.

Οι φήμες πως τα AirPods Pro θα κυκλοφορούσαν μέσα στον Οκτώβριο και ότι θα είναι εφοδιασμένα με noise cancellation και νέο design τελικά επαληθεύτηκαν, με την Apple να προβαίνει στην επίσημη ανακοίνωση για τα νέα της premium ακουστικά τα οποία διαφέρουν από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η πρώτη τους διαφορά είναι στην εμφάνιση μιας και αυτή τη φορά είναι πιο μικρά σε μέγεθος και βλέπουμε πως για πρώτη φορά διαθέτουν “καπάκια” σιλικόνης και μάλιστα σε τρία διαφορετικά μεγέθη για να εξυπηρετούν κάθε χρήστη. Επιπλέον, διαθέτουν noise cancellation και είναι εφοδιασμένα με μικρόφωνα τα οποία αναγνωρίζουν τους εξωτερικούς ήχους και τους εκμηδενίζουν. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα ακουστικά Beats Solo Pro, με τη διαφορά πως τα AirPods Pro είναι μικρότερα σε μέγεθος.

Τα AirPods Pro επιπλέον διαθέτουν το transparency mode το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ακούει τους εξωτερικούς θορύβους όταν χρειάζεται, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με πάτημα των ακουστικών και την ενεργοποίηση του “force sensor” το οποίο ρυθμίζει την αναπαραγωγή του ήχου και την ενεργοποίηση ή μη, του transparency mode.

Η Apple υπόσχεται ήχο υψηλής ποιότητας στα AirPods Pro, τα οποία διαθέτουν το χαρακτηριστικό “Adaptive EQ” το οποίο προσαρμόζει τη μουσική ανάλογα με το σχήμα των αυτιών του χρήστη, ενώ υπάρχει και audio test το οποίο αναγνωρίζει εαν ο κάτοχος των ακουστικών χρησιμοποιεί το κατάλληλο μέγεθος των άκρων από σιλικόνη που διατείθεται στη συσκευασία, έτσι ώστε να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναφορικά με την απόδοση του noise cancellation.

Στις υπόλοιπες λειτουργίες, τα AirPods Pro δε διαφέρουν από τις προηγούμενες εκδόσεις, μιας και οι φωνητικές εντολές βασισμένες στη Siri προσφέρονται και εδώ, με την αυτονομία χωρίς της χρήση της θήκης φόρτισης να είναι στις 4 ώρες και 30 λεπτά αντί των 5 ωρών που προσφέρουν τα προηγούμενα AirPods.

Τα νέα, AirPods Pro, είναι αδιάβροχα και έχουν αντοχή στον ιδρώτα, πωλούνται μόνο σε λευκό χρώμα με τιμή 249 δολάρια και κυκλοφορούν στις 30 Οκτωβρίου.

Πηγή

Techblog.gr

Ιάκωβος Μπελώνιας