Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από τη Λάρισα!

Σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, την οποία μάλιστα «έκλεψε» από τον Ολυμπιακό, με πέναλτι του Μολό στο 90’!

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να απογοητεύουν και σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις 1 βαθμό!

Μάλιστα, αυτός ο βαθμός που έχουν πάρει, είναι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι το οποίο κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90’ με πέναλτι του Γιοάν Μολό!

Από εκεί και πέρα, οι Πράσινοι ηττήθηκαν με 3-1 από τον ΟΦΗ, αλλά και από την Ξάνθη με 1-0. Ενα παιχνίδι, πάντως, που δεν έγινε στο ΟΑΚΑ, αλλά στη Ριζούπολη, λόγω εργασιών στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η σημερινή ήταν η 3η ήττα για τον Παναθηναϊκό σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια.

Απογοητευτικός απολογισμός για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας και σε τέσσερα παιχνίδια έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Ο Ελληνας τεχνικός βλέπει την ομάδα του να μην να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με τη συγκομιδή της να είναι απογοητευτική και να προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση