Ηρωίνη εντόπισε ο ΚΥΜ το πρωί στο λιμάνι Μυτιλήνης

Ηρωίνη εντόπισε ο ΚΥΜ το πρωί στο λιμάνι Μυτιλήνης

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν, προχώρησαν σήμερα το πρωί  26-10-19, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης καθώς με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου του λιμεναρχείου, του ΚΥΜ εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες στις αποσκευές του κατά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά.

 

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια ελέγχου με τον κατάπλου του πλοίου και μετά από ένδειξη του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του λιμενικού σώμαρος “ΚΥΜ”, εντοπίστηκε να έχει μέσα στις αποσκευές του  κρυμμένη μέσα σε  κουτί από χυμό,  δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ύποπτη ναρκωτική ουσία σε μορφή βράχου πιθανόν ηρωίνη βάρους 116 γραμμ. Όπως τονίζει η ανακοίνωση του λιμεναρχείου Μυτιλήνης, και μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη βάρους 8 γραμμ. με σκοπό την διάθεση σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής. Το προσδοκώμενο κέρδος από την ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε  κυμαίνεται από έξι χιλιάδες ευρώ (6.000 €) έως επτά χιλιάδες ευρώ (7.000 €) ενώ για την ποσότητα κοκαΐνης κυμαίνεται περίπου στα χίλια ευρώ (1.000 €).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών – δύο (02) κινητά τηλέφωνα και ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

 

The post Ηρωίνη εντόπισε ο ΚΥΜ το πρωί στο λιμάνι Μυτιλήνης appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb