Οπλοστάσια σε συνδέσμους οπαδών (video)

Οπλοστάσια σε συνδέσμους οπαδών (video)

Παλιός γνώριμος της αστυνομίας για παρόμοιο περιστατικό είναι ο οπαδός, ο οποίος, συνελήφθη, ως εμπλεκόμενος, στα επεισόδια στου Ρέντη, την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας νέων του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν.

Είναι ηλικίας 31 ετών, μέλος συνδέσμου στα νότια προάστια και φέρεται να αναγνωρίστηκε, όταν κατά την διαφυγή του, έβγαλε το σκούφο που φορούσε.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο.

Τα ευρήματα στο σπίτι του οπαδού: πιστόλι και γεμιστήρα, 50 φυσίγγια, δύο μάσκες, 10 φωτοβολίδες, δύο ράβδοι, τρεις σουγιάδες, τέσσερις συσκευασίες πυροτεχνημάτων, τρία πακέτα πυροτεχνημάτων, 59 κροτίδες, τρία usb και δύο κάρτες μνήμης, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να υποστήριξε ότι τα είχε για το… Πάσχα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ακόμη πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια και την επίθεση που σε βάρος φιλάθλων της Μπάγιερν.

Έρευνες έγιναν σε τρεις συνδέσμους οπαδών. Στους δύο βρέθηκαν: δύο ξύλινα κοντάρια, δύο μεταλλικές ράβδοι, δύο μαχαίρια, μία μάσκα κάλυψης προσώπου, οκτώ φωτοβολίδες και μία αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αφορμή για τα γεγονότα ήταν το πανό της Μπάγιερν που ήθελαν να πάρουν ως τρόπαιο οι 40 χούλιγκανς που εισέβαλαν στο γήπεδο στου Ρέντη.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση