«Serres 1800»: Με Χρ. Ρούτση και «ηχηρές» μεταγραφές στο τοπικό

«Serres 1800»:  Με Χρ. Ρούτση και «ηχηρές» μεταγραφές στο τοπικό

Επτά «ηχηρές» μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η «Serres 1800» που θα εμφανιστεί ενισχυμένη στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Σημαντικότερη από όλες η απόκτηση του πολύπειρου μέσου Χρήστου Ρούτση που έχει στο βιογραφικό του 24 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ με τη Δόξα Δράμας, 180 συμμετοχές στη Football league με 13 γκολ και 62 συμμετοχές στη Γ εθνική με 6 γκολ. Ο 34χρονος μέσος αγωνίστηκε για οχτώ χρόνια με τη φανέλα του Πανσερραϊκού έχοντας 135 συμμετοχές και 11 γκολ.

Η ομάδα του Τάσου Αποστολόπουλου απέκτησε και τον 29χρονο αμυντικό Γιώργο Μηντιούρη με συμμετοχές στη Γ εθνική με Παραλίμνιο, Σκούταρι και Καρπερή, τον περσινό πρώτο σκόρερ του 2ου ομίλου της Ανώτερης Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών Στράτος Στεφάνογλου ( FC Serres ), τον Κλάιντι Λαπούσι (από τη  Δόξα Λιθοτόπου), τον νεαρό ακραίο μπακ Θανάση Αρναούτογλου (Πήγασος) και δύο ταλαντούχων παικτών που παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Πανσερραϊκό, τον 16χρονο μέσο Αλέξανδρο Πούλιο και τον 16χρονο αμυντικό Θωμά Φάκη.

Η ανακοίνωση της «Serres 1800»:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα : Χρήστο Ρούτση ( περιττά τα σχόλια ), Κλαιντι Λαπούσι ( Δόξα Λιθοτόπου ), Γιώργο Μηντιούρη ( Δόξα Λιθοτόπου ), Στράτο Στεφάνογλου ( FC Serres ), Αθανάσιο Αρναούτογλου ( Πήγασο ), Άλεξανδρο Πούλιο ( Πανσερραικό ), Θωμά Φάκη ( Πανσερραικό ) και να τους καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ SERRES 1800
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Χαλκίδης».

 

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης