Ο Άγγελος Διγκόζης νέος προπονητής στον Πανσερραϊκό

Ο Άγγελος Διγκόζης νέος προπονητής στον Πανσερραϊκό

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο νέος προπονητής του Πανσερραϊκού. Ο 45χρονος τεχνικός διαδέχεται τον Νίκο Νεντίδη στην τεχνική ηγεσία των «λιονταριών» και αναμένεται να ανακοινωθεί από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Νίκος Νεντίδης το βράδυ της Κυριακής, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη Αβάτου υπέβαλε την παραίτηση του με τη διοίκηση να κινείται άμεσα για να βρει τον αντικατάσταση του, κάτι που έγινε με τη συμφωνία με τον Άγγελο Διγκόζη ο οποίος έκανε σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε συνάντηση των δύο πλευρών αφού πρώτα έπρεπε να γίνει μια νέα επαφή (έγινε χθες) με τον Νίκο Νεντίδη με το ενδεχόμενο παραμονής του να είναι ανοιχτό μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Ο Άγγελος Διγκόζης αρχηγός του Πανσερραϊκού στον ημιτελικό αγώνα κυπέλλου Ελλάδος στις 08.04.2019 κόντρα στην ΑΕΚ

Επιστρέφει στα «λιοντάρια»

Ένας γνώριμος του Πανσερραϊκού επιστρέφει στις Σέρρες, αυτή τη φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών». Ο Άγγελος Διγκόζης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού την περίοδο 2008-09 στη Σούπερ Λιγκ με 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο.

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τη Λοκομοτίβ Φιλιππούπολης στις 20.07.2008

Ο Πανσερραϊκός ήταν ένας από τους πολλούς σταθμούς της λαμπρής καριέρας του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αφού ο Άγγελος Διγκόζης αγωνίστηκε σε 11 ομάδες που ήταν οι: Απόλλων Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Άρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Αναγέννηση Καρδίστας και Νίκη Βόλου.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 10.01.2009

Ο Άγγελος Διγκόζης πανηγύρισε άνοδο και κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος με την Α.Ε.Λ., αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (ένα γκολ με τον ΟΦΗ κόντρα στη Νάπρεντακ) ενώ είχε συνολικά 264 συμμετοχές στην Α εθνική με 21 γκολ, 122 στη Β εθνική με 14 γκολ και 13 συμμετοχές στη Γ εθνική (σύνολο 499 επίσημα παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα και το κύπελλο).

Ο Άγγελος Διγκόζης με τη φανέλα του Πανσερραϊκου κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21.09.2008

Ο Άγγελος Διγκόζης (γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1974 στο Άνυδρο Πέλλας) ξεκίνησε την προπονητική καριέρα το 2012 στον Τηλυκράτη Λευκάδας, την περίοδο 2012-13 βρέθηκε στην Παναχαϊκή, τις περιόδους 2013-14 στον Τύρναβο (Β Εθνική), την περίοδο 2014-15 σε τρεις ομάδες: Τύρναβο, Τρίκαλα και Αιγινιακό, την περίοδο 2015-16 στην Κέρκυρα (Β εθνική), την περίοδο 2016-17 στην Καβάλα (Γ εθνική), την περίοδο 2017-18 στη Δόξα Δράμας ( Β εθνική) και την περίοδο 2018-19 στον Πανηλειακό (Γ εθνική).

Μάλιστα ο Άγγελος Διγκόζης συνεργάστηκε με τον νυν βοηθό του, Γιάννη Γκιόκα και στη Δόξα Δράμας όπως φυσικά και τη χρονιά της Α εθνικής στον Πανσερραϊκό.

 

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης