Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version: Με 10th Gen Intel i7, 16GB RAM και 1TB SSD

Techblog.gr

Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version Official

Η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε μία ανανεωμένη έκδοση του Mi Notebook Pro, η οποία ονομάζεται Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version και εξωτερικά τουλάχιστον δεν έχει καμία διαφορά με τον πρόγονο του.

Σχεδιασμός

Το Notebook Pro Enhanced Version έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό με το λογότυπο της εταιρείας στο κάτω bezel της οθόνης, ακριβώς όπως και το προηγούμενο μοντέλο. Έχει μία σκούρα γκρι απόχρωση, μεταλλικό σώμα, πάχος 19,9 χιλιοστά και βάρος 2 κιλά.

Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version Official

Επιπλέον, το laptop διαθέτει σύστημα ψύξης δύο ανεμιστήρων με σωλήνες απαγωγής της θερμότητας, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας του φορητού υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά

Το Notebook Pro Enhanced Version έχει 15,6 ίντσες 1080p Full HD IPS οθόνη με εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων 100% sRGB. Στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή θα βρούμε την GeForce MX250 και τον 10th Gen Intel i7-10510U χρονισμένο στα 4,9GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 16GB dual-channel DDR4 2666MHz μνήμη RAM και 256GB, 512GB ή 1TB SSD.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το Notebook Pro Enhanced Version έχει δύο USB 3.0, μία USB 2.0, θύρα Ethernet, HDMI, κλασική θύρα ακουστικών και 3 σε 1 αναγνώστη καρτών. Ο νεότερος φορητός υπολογιστής της Xiaomi τρέχει Windows 10.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Xiaomi Notebook Pro Enhanced Version θα γίνει διαθέσιμο την 1η Νοεμβρίου και η τιμή της μεγαλύτερης έκδοσης με τον 1TB SSD είναι 6.999 yuan ή περίπου 890 ευρώ.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος