Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ για τα βίντεο στο Techblog

Techblog.gr

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα; Όχι απαραίτητα, σίγουρα όμως τον βοηθούν να κάνει την δουλειά του άνετα και γρήγορα. Το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε εργασία εξαρτάται από την ψυχή και την αγάπη που δίνει ο μάστορας και εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες.

Ξεκινώντας τα βίντεο στο Techblog με μια βιντεοκάμερα Samsung ανάλυσης HD το μακρινό 2007 και συνεχίζοντας αλλάζοντας διάφορες βιντεοκάμερες των Sony και Panasonic, τα τελευταία χρόνια καταγράφω τα βίντεο με μια Mirrorless Panasonic GH4 με φακό Panasonic 12-35.

Πρόσφατα αγόρασα και την Sony RX100 VII για να μην κουβαλάω την βαριά GH4 μαζί μου στα ταξίδια. Στο στούντιο συνεχίζω να γράφω με την Panasonic σε FullHD 60fps. Μια ακόμα προσθήκη στο setup μου είναι το gimbal ZHIYUN Crane-M2 με το οποίο έκανα το vlog για το Dell Exclusive Store και το έχω αγαπήσει.

Με τα χρόνια έχω συγκεντρώσει διάφορα αξεσουάρ που κάνουν την ζωή μου πιο εύκολη όταν ταξιδεύω και τα παρουσιάζω σε αυτό το ιδιαίτερο βίντεο. Πείτε μου την γνώμη σας για αυτά που βλέπετε, προτείνετε το δικό σας setup και ρωτήστε για το πως μπορείτε να τραβάτε καλύτερα βίντεο.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιώ για τα βίντεο στο Techblog

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης