Google Pixel 4: Με την κυκλοφορία τους σταματά η πώληση των Pixel 3

Techblog.gr

Google Pixel 4 kills Google Pixel 3

Αύριο θα γίνει το Made by Google event στο οποίο αναμένουμε να δούμε τα νέα Google Pixel 4 και μερικές ακόμη συσκευές. Μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση των νέων της smartphones μαθαίνουμε ότι η εταιρεία θα σταματήσει την πώληση των Google Pixel 3 και 3 XL.

Ο γνωστός tipster του Twitter, Ishan Agarwal, είπε ότι μόλις η Google παρουσιάσει και κάνει διαθέσιμα τα Google Pixel 4, θα αφαιρέσει από την ιστοσελίδα της τα Google Pixel 3 και 3 XL.

Ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια η Google συνέχισε να πουλάει τα προηγούμενης γενιάς smartphones, μειώνοντας απλά την τιμή τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία θα άλλαξει τακτική, και ίσως αυτό να οφείλεται στην κυκλοφορία των οικονομικών Google Pixel 3a και 3a XL.

Εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων η Google μείωσε και άλλο τις τιμές των Pixel 3, τα οποία πλέον έχουν μόνο $100 διαφορά με τα Google Pixel 3a. Συνδυάζοντας το γεγονός ότι οι τιμές των Pixel 3 είναι ιδιαίτερα χαμηλές και πως η εταιρεία δεν διαθέτει ποτέ πάνω από δύο σειρές smartphone ταυτόχρονα, είναι λογικό να αποσύρει τα Google Pixel 3.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τον Agarwal, μετά την κυκλοφορία των Google Pixel 4 και 4 XL η εταιρεία θα παρέχει στους καταναλωτές δύο επιλογές, τα νέα της flagships και τα οικονομικά Pixel 3a.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος