Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Techblog.gr

Το Call of Duty Mobile είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε στο Android και το iOS και μόλις σε μία εβδομάδα το παιχνίδι της Activision έφτασε τα 100 εκατομμύρια download. Την πληροφορία αποκάλυψε το Sensor Tower το οποίο το χαρακτήρισε την κυκλοφορία του ως την “καλύτερη κυκλοφορία οποιουδήποτε mobile παιχνιδιού”.

Το παιχνίδι της Activision κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα άλλα δημοφιλή παιχνίδια όπως το PUBG Mobile και το Fortnite τα οποία έφτασαν στο ίδιο χρονικό διάστημα τα 28 και 22.5 εκατομμύρια download αντίστοιχα.

Το παιχνίδι κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες iOS συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, στο iOS το παιχνίδι κατέβηκε 56.9 εκατομμύρια φορές ενώ στο Android έκανε 45.3 εκατομμύρια download. Τα περισσότερα download προέρχονται από την Αμερική ενώ την δεύτερη θέση κέρδισε η Ινδία με ποσοστό 13.4% με την Βραζιλία να έρχεται τρίτη με ποσοστό 7%.

Εξαιρετικά κερδοφόρο φαίνεται πως είναι το νέο παιχνίδι της Activision αφού η εταιρεία κέρδισε συνολικά περίπου 17.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα 9.1 εκατομμύρια προέρχονται από αγορές στο iOS ενώ τα υπόλοιπα 8.3 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από το Android.

Εσείς έχετε κατεβάσει το παιχνίδι της Activision;

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης