Motorola One Macro: Κυκλοφορεί 9 Οκτωβρίου με 4GB RAM και μπαταρία 4.000mAh

Techblog.gr

Motorola One Macro Press Material

Το Motorola One Macro είναι ένα επερχόμενο smartphone με τετραπλή πίσω κάμερα. Αν και γνωρίζουμε ελάχιστα για το έξυπνο τηλέφωνο, χάρη σε ένα σετ εικόνων προώθησης μάθαμε ότι θα αποκαλυφθεί στις 9 Οκτωβρίου.

Τις εικόνες δημοσίευσε στο Twitter ο tech leakster Mukul Sharma (@stufflistings). Αρχικά, το διαφημιστικό υλικό αποκαλύπτει ότι η παρουσίαση του Moto One Macro θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου.

Έπειτα, οι εικόνες προωθούν διάφορες δυνατότητες και χαρακτηριστικά του Motorola One Macro, όπως ότι εκτελεί πολλαπλές εργασίες χωρίς κολλήματα, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή, και φυσικά εκθειάζουν την κάμερα με τις macro photo/video δυνατότητες.

Το διαφημιστικό υλικό δεν αποκαλύπτει τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Moto One Macro, αλλά σύμφωνα με παλαιότερα leaks γνωρίζουμε ότι θα έχει τον Helio P60, τετραπλή πίσω κάμερα, 2GB ή 4GB μνήμη RAM και έως 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Επιπλέον, το Motorola One Macro θα έχει 5,7 ιντσών HD+ οθόνη, μπαταρία 4.000mAh, θα τρέχει Android 9 Pie, θα γίνει διαθέσιμο σε δύο χρώματα Black-Blue και Two Tone Purple gradient, και η τιμή του θα κυμαίνεται στα 220 ευρώ.

Motorola One Macro Press Material

Όσον αφορά τις αγορές διάθεσης, δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα ακόμη. Ωστόσο, αν το διαφημιστικό υλικό που διέρρευσε είναι αυθεντικό, αύριο θα μάθουμε τα πάντα για το Moto One Macro και την τρομερή τετραπλή macro κάμερα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος