Google Pixel 4: Τα πρώτα δείγματα τις κάμερας εντυπωσιάζουν

Techblog.gr

Google Pixel 4 Camera Samples

Μένει περίπου μία εβδομάδα πριν το Made by Google event και την επίσημη παρουσίαση των Google Pixel 4 και 4 XL. Τα leaks τις τελευταίες μέρες δεν έχουν σταματημό, πρόσφατα ανακαλύφθηκε μία λίστα με τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και οι τιμές τους στον Καναδά.

Τώρα, διέρρευσε μία σειρά από φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί με τα δύο Google Pixel 4 και αναδεικνύουν όλα τα modes και τις δυνατότητες των καμερών τους.

Οι selfie φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τη χρήση του portrait mode. Η ανάλυση των δύο φωτογραφιών είναι μόλις 4,5MP. Αναφορικά, η ανάλυση των φωτογραφιών που τραβούν τα Google Pixel 3 είναι 8MP, δηλαδή αρκετά μεγαλύτερη.

Google Pixel 4 Camera Samples

Ωστόσο, το portrait mode φαίνεται να λειτουργεί αντίστοιχα καλά και στις πίσω κάμερες των Pixel 4. Η ανίχνευση των άκρων είναι αρκετά καλή και το blur του background συμπληρώνει το παζλ του τέλειου τελικού αποτελέσματος.

Ο σκύλος της παραπάνω φωτογραφίας εμφανίζεται σε μερικά ακόμη δείγματα, τα οποία θεωρούμε ότι έχουν τραβηχτεί με το “Motion Mode” των Google Pixel 4.

Google Pixel 4 Camera Samples

Το Night Sight της Google είναι από τις καλύτερες λειτουργίες λήψης φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό που θα βρούμε στην αγορά. Όπως θα δούμε σε όλα τα δείγματα των Pixel 4 οι φωτογραφίες είναι καθαρές και έχουν έντονα χρώματα.

Επιπλέον, το Night Sight είναι ιδιαίτερα βελτιωμένο στα Google Pixel 4 και πλέον δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να τραβάει εντυπωσιακές φωτογραφίες του έναστρου ουρανού.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος