Xiaomi Mi MIX 4: Δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019

Techblog.gr

Xiaomi Mi MIX 4 maybe realese next year

Στα τέλη Σεπτεμβρίου η Xiaomi έκανε μία εκδήλωση στην οποία ανακοίνωσε αρκετά προϊόντα. Όλες οι φήμες ήθελαν την εταιρεία να παρουσιάζει τα Xiaomi Mi MIX 4 και Mi 9 Pro με δυνατότητες 5G. Ωστόσο, η κινέζικη κατασκευάστρια εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας στη θέση του Mi MIX 4 το εντυπωσιακό concept smartphone Xiaomi Mi MIX Alpha.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες απογοητευτούν, διότι περίμεναν να αποκαλυφθεί το Xiaomi Mi MIX 4. Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκαν μερικές αναφορές οι οποίες ήθελαν την εταιρεία να εργάζεται πάνω στην κυκλοφορία ενός νέου Mi MIX με τα χαρακτηριστικά του Mi MIX Alpha αλλά με πιο προσιτή τιμή.

Οι αναφορές έλεγαν ότι το Mi MIX 4 θα έχει την ίδια 108MP κάμερα με το concept smartphone και πως θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Xiaomi Mi MIX 4 maybe realese next year

Τώρα, ο διευθυντής προώθησης και πρόεδρος του συμβουλίου της Xiaomi, Edward Bishop, κατέστρεψε τις ελπίδες των οπαδών της σειράς επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα κυκλοφορήσει άλλη συσκευή της σειράς Mi MIX φέτος.

Τέλος, φαίνεται ότι το smartphone που οι μέχρι τώρα αναφορές ήθελαν να ανήκει στη σειρά Mi MIX και να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο είναι κάποιο νέο μοντέλο της σειράς selfie focused smartphones Xiaomi Mi CC.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος