Realme X2 Pro: Θα έχει Snapdragon 855+ και τετραπλή κάμερα 64MP

Techblog.gr

Realme X2 Pro Official Specs

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Realme, Xu Qi, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο smartphone με Snapdragon 855+. Το όνομα της συσκευής θα είναι Realme X2 Pro, θα κυκλοφορήσει και στις ευρωπαϊκές αγορές, και η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον μήνα στην Κίνα.

Η Realme προωθεί το smartphone με το σλόγκαν “full speed flagship” και πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμής που θα είναι εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 855+ χρονισμένο στα 2,96GHz.

Το Realm X2 Pro θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες με την κύρια έχει τον 64MP Samsung GW1, η δευτερεύουσα είναι ultra wide-angle με οπτικό πεδίο 115 μοιρών, ακόμη υπάρχει ένας τηλεφακός και ένας portrait lens. Οι τέσσερις κάμερες μπορούν να πετύχουν 20x υβριδικό ζουμ.

Realme X2 Pro Official Specs

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ή εταιρεία αναφέρει στην επίσημη σελίδα της πως κάθε μέρα θα αποκαλύπτει και ένα χαρακτηριστικό του smartphone, μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου που ίσως να είναι η ημερομηνία παρουσίασης του smartphone.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Realme X2 Pro θα έχει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ανάλυση 1.080x2x400 pixels, αναλογία 20:9, waterdrop notch και κατά πάσα πιθανότητα in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το Realme X2 Pro όμως αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος