Ενας νεκρός και 12 μετανάστες τραυματίες σε τροχαίο που προκάλεσε Μολδαβός διακινητής στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλα – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της διασταύρωσης Αγίου Βασιλείου με Χορτιάτη.

Σύμφωνα με το Oraiokastro24.gr, ένα μαύρο όχημα, που πιθανόν μετέφερε 12 μετανάστες, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε με ένα δεύτερο, χρώματος ασημί, το οποίο έβγαινε από το χωριό.

Το δεύτερο αυτοκίνητο προσέκρουσε και σε ένα λευκό ΙΧ και έπειτα στο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να κοπεί κυριολεκτικά στα δυο και αν σκοτωθεί ο οδηγός του.

Νεκρός από τα συντρίμμια ανασύρθηκε ο οδηγός του ασημί οχήματος, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκαν οι μετανάστες που επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο, ακόμη και μέσα στο πορτ μπαγκαζ, ένας εκ των οποίων σοβαρά.O 25χρονος Μολδαβός διακινητής που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, μετά το δυστύχημα προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινείτο στην ίδια οδό.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

No tags for this post.

Αφήστε μια απάντηση