Samsung Galaxy Fold: Η πρώτη αλλαγή οθόνης θα κοστίσει 149 δολάρια

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy Fold απασχόλησε τα ειδησεογραφικά μέσα διότι η κυκλοφορία του αναβλήθηκε πολλάκις εξαιτίας των διαφόρων προβλημάτων που προέκυψαν με τα preview unit. Ωστόσο, ακόμη και τώρα που βρίσκεται προ των πυλών φαίνεται να είναι μία υπερβολικά ευαίσθητη τεχνολογική συσκευή.

Μετά από το βίντεο ειδικής φροντίδας που κυκλοφόρησε η ίδια η εταιρεία, τώρα ανακοίνωσε ότι κάθε πελάτης που θα αγοράσει ένα Samsung Galaxy Fold πριν της 31 Δεκεμβρίου του 2019 έχει το δικαίωμα να αλλάξει την οθόνη της συσκευής μία φορά για 149 δολάρια Αμερικής.

Η κατασκευάστρια αρνείται να παραδώσει οποιοδήποτε Samsung Galaxy Fold στα χέρια του πελάτη. Αντιθέτως, όποιος παραγγείλει ένα foldable smartphone της εταιρείας θα πρέπει να μεταβεί σε κάποιο κατάστημα λιανικής πώλησης για να το παραλάβει.

Ο λόγος που η εταιρεία κάνει κάτι τέτοιο είναι διότι κατά την παράδοση πραγματοποιείται μία one-on-one συνάντηση με κάποιον υπάλληλο της Samsung. Ο υπάλληλος φροντίζει να ενημερώσει τον επίδοξο αγοραστή για το τι πρέπει να προσέχει κατά τη χρήση του πανάκριβου κινητού του.

Το The Verge έκανε unboxing ένα Samsung Galaxy Fold και διαπίστωσε ότι η συσκευή είναι καλυμμένη όχι με μία αλλά με τρεις μεμβράνες που όλες τους έχουν αμέτρητες προειδοποιήσεις.

Samsung Galaxy Fold

Ένα από τα φύλλα, αφορά την υπηρεσία Galaxy Fold Premier, οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους κατόχους του αναδιπλούμενου smartphone. Προσφέρει ένα χρόνο εγγύηση και 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη μέσω ειδικού αριθμού.

Το τελευταίο φύλλο τονίζει να μην χρησιμοποιούνται αιχμηρά αντικείμενα στην οθόνη όπως στυλό η νύχια και να αποφεύγεται η επαφή της οθόνης με κλειδιά, νομίσματα και άλλα. Επιπλέον, αναφέρει ότι δεν πρέπει το Galaxy Fold να έρχεται σε επαφή με υγρά ή μικρά σωματίδια και απαγορεύεται η τοποθέτηση αυτοκόλλητων.

Samsung Galaxy Fold

Οι οδηγίες τελειώνουν με μία αναφορά στους μαγνήτες της συσκευής. Συγκεκριμένα προειδοποιούν ότι οι κάτοχοι δεν πρέπει να πλησιάζουν αντικείμενα που επηρεάζονται από μαγνήτες στη συσκευή. Ενώ όσοι έχουν ειδικά ιατρικά πρόσθετα θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν αγοράσουν ένα Samsung Galaxy Fold.

Δεν γνωρίζουμε τι θα ισχύει για όσους αγοράσουν ένα Samsung Galaxy Fold μετά το τέλος του έτους, ούτε αν η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα αλλαγής της οθόνης πέραν της μιας φοράς.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος