Εσείς, πόσο Digital είστε;

Η Applebite είναι μια σύγχρονη και ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρεία που έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις.

Η φιλοσοφία της Applebite βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στις υπηρεσίες internet, graphic design και marketing όπου μας αντιπροσωπεύουν τα τελευταία 19 χρόνια.

Επενδύουμε στην προσφορά συνδυαστικών επιλογών για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να δημιουργήσουμε μαζί σας σχέση εμπιστοσύνης με ορίζοντα το μέλλον. Έτσι λοιπόν, με πελατοκεντρική στρατηγική λειτουργούμε πάντα με επίκεντρο τις ξεχωριστές απαιτήσεις, ανάγκες και ιδιαιτερότητες που έχει κάθε μας πελάτης και του προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σε κάθε project που αναλαμβάνουμε οι λύσεις που προτείνουμε είναι εξατομικευμένες. Γιατί για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, το ίδιο και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε. Κατασκευάζουμε ευέλικτες ιστοσελίδες, e-shops και web portals που προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.

Συμβατές Ιστοσελίδες και E-shop
Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως η χρήση tablets και smartphones για περιήγηση στο διαδίκτυο παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση. Για να μην χάνετε ούτε έναν επισκέπτη δημιουργούμε ιστοσελίδες των οποίων η δομή και το περιεχόμενό προσαρμόζεται στις οθόνες των συσκευών που χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

Εξειδικευμένη ομάδα
Επενδύουμε στην εξειδίκευση, αυτός είναι και ο λόγος που η Applebite αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε συνεχώς τις γνώσεις, να αναπτύσσουμε τις ικανότητές και να εξελίσσουμε τις δυνατότητές μας για να σας προσφέρουμε καθημερινά μοναδικές υπηρεσίες.

Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)
Στοχεύουμε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της google για την ιστοσελίδα σας και το πετυχαίνουμε! Γνωρίζουμε πολύ καλά τις τεχνικές βελτιστοποίησης που πρέπει να εφαρμόσουμε προκειμένου η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για μια σειρά από στοχευμένες και αντιπροσωπευτικές λέξεις κλειδιά.

Πλούσια Γραφικά
Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να αρέσουν σε εσάς αλλά να αρέσουν εξίσου και στους πελάτες σας! Είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας να αποτελεί την πρώτη επαφή του πελάτη μαζί σας, οπότε και εμείς στοχεύουμε στο να του δημιουργήσουμε τις καλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές εντυπώσεις. Η μεγάλη εμπειρία μας στις γραφικές τέχνες σας το εξασφαλίζει.

24/7 Υποστήριξη
Η έμπειρη ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οι σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνιες και βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε, αρκεί ένα τηλεφώνημα και εμείς θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Marketing
Η εταιρεία μας Applebite, έχοντας στο ενεργητικό της, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, σας παρέχει πληθώρα επιλογών για εσάς και την εταιρεία σας όσον αφορά την διαδικασία έρευνας και προώθησης Marketing, η εταιρεία μας Applebite γίνεται συνεργάτης σας για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, προσφέροντάς σας δημιουργικές και στρατηγικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Εμπιστευτείτε την Αpplebite και απολαύστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης. Επικοινωνήστε μαζί μας, εμεις θα μελετήσουμε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος και με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας θα προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ιδέες και λύσεις εξασφαλίζωντάς σας τα πλέον θετικά αποτελέσματα. Μας αρέσει να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει το ίδιο και με σάς!

Για εγγυημένα αποτελέσματα, εμπιστευτείτε τους ειδικούς της Applebite.

Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού.
Δραπετσώνα, T.K.: 18648
Τηλ. Κέντρο: 213 041 43 23
Κινητό: 694 77 15 556
website: www.applebite.gr
e-mail: info@applebite.gr
e-mail: marketing@applebite.gr

Λέξεις Κλειδιά που μας αντιπροσωπεύουν στην Google:

σχεδιασμός ιστοσελίδων, sxediasmos istoselidwn, σχεδιασμος ιστοσελιδων, σχεδιασμος ιστοσελιδας, σχεδιασμός ιστοσελίδας, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευη ιστοσελιδων, κατασκευη ιστοσελιδας, σχεδιασμός website, σχεδιασμός λογοτύπου, σχεδιασμος λογοτυπου, σχεδιασμός web portal, σχεδιασμός webportal, σχεδιασμός εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμός ιστοσελίδων πειραιάς, σχεδιασμός e-shop, σχεδιασμός eshop, sxediasmos eshop, κατασκευή e-shop, κατασκευή eshop πειραιάς, κατασκευή eshop αθήνα, ανακατασκευή ιστοσελίδων, σχεδιασμός, ιστοσελίδων, υπηρεσίες seo, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, Internet Strategy, δημιουργία ιστοσελίδων, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, βελτιστοποιηση ιστοσελιδων, κατασκευή web portal, σχεδιασμός web portal, προώθηση ιστοσελίδων, SEO

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση