OnePlus 7T: Official images δημοσιεύτηκαν στο forum της OnePlus

Techblog.gr

Χθες, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι στις 10 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν τα OnePlus 7T και OnePlus 7T Pro στο Λονδίνο (νωρίτερα θα έχουν ανακοινωθεί στην Κίνα). Σήμερα δημοσιεύτηκαν εικόνες στο επίσημο forum της εταιρείας σύμφωνα με την οποία η “4η γενιά σχεδιασμού” θα έρθει με το OnePlus 7T.

Η νέα γενιά smartphone θα δανειστεί μερικά χαρακτηριστικά από τις σειρές OnePlus 6 και 6T θα διαθέτει όμως διαφορετικό σχεδιασμό στο camera module και matte φινίρισμα. Το matte φινίρισμα του OnePlus 7T θα διαφέρει από όσα έχουμε δει έως τώρα καθώς η επιφάνεια θα είναι “smooth matte” και θα έχει “brilliant metallic radiance”. Το μπλε χρώμα που εμφανίζεται στο 7T ονομάζεται “Haze Blue”.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τον κυκλικό σχεδιασμό του module το οποίο φημολογείται εδώ και αρκετό διάστημα και το οποίο είδαμε σε αρκετά renders που αποκαλύφθηκαν προηγουμένως.

Το κυκλικό αυτό module θα φιλοξενεί τριπλή κάμερα η οποία θα αποτελείται από έναν 48MP με f/1.6, έναν telephoto με f/2.2 ο οποίος θα έχει 2x optical zoom και τέλος έναν 16MP αισθητήρα με ultra wide φακό και 117-μοίρες field of view.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης