Ανακοίνωση της οικογένειας του Τάκη Σπυριδάκη για την κηδεία του ηθοποιού

Η οικογένεια του ηθοποιού που πέθανε χθες, έβγαλε ανακοίνωση ζητώντας να τους αφήσουν να θρηνήσουν για την απώλεια μόνο οι συγγενείς.

Ο θάνατός του το πρωί του Σαββάτου ήρθε να ολοκληρώσει με άσχημο τρόπο μια εβδομάδα που ξεκίνησε το ίδιο άσχημα. Δευτέρα ξημερώματα πέθαινε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάββατο πρωί γινόταν γνωστός ο θάνατος του Τάκη Σπυριδάκη. Ο ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 61 ετών από καρκίνο και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο το πρωί.

Σε αντίθεση όμως με την επιθυμία της οικογένειας στην πρώτη της ανακοίνωση, τα μέσα προχώρησαν στην δημοσίευση όλων των λεπτομερειών για την τέλεση, τον τόπο και τον χρόνο.

Γι΄αυτό η οικογένεια αναγκάστηκε να προβεί σε δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία παρακαλάει τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της κηδείας και να αφήσει τους ανθρώπους να κλάψουν για την απώλειά τους.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση