RISE TV | Βόλτες σε Καισαριανή, Αιγάλεω και Χανιά

Από την Καισαριανή και το Αιγάλεω ως τις Γιορτές Ρόκκας των Χανίων: η κάμερα του RISE TV ήταν παρούσα και υπερθερμασμένη.

Στο RISE TV αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με τρία αφιερώματα, κρατώντας στιγμές τόσο από την αστική ομορφιά του Λεκανοπεδίου, όσο και από τον πάντα αγαπημένο προορισμό της Κρήτης, όπου η διασκέδαση και το κέφι δεν έχουν εποχές.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ο Θοδωρής Σανιδάς περπάτησε στην ιστορική συνοικία της Αθήνας, που χαρακτηρίζεται από τους φοιτητές που συγκεντρώνει ως στέκι (χάρη στην κοντινή Πανεπιστημιούπολη) και από το Σκοπευτήριο. Συνομίλησε με επαγγελματίες της εστίασης και με μια γυναίκα που ζει στην περιοχή εδώ και 80 χρόνια. Βόλτες στη γειτονιά του καλού φαγητού, του αντιστασιακού αγώνα, αλλά και των φοιτητών – είτε είναι ψαρούκλες ή είναι αιώνιοι.

Δείτε το trailer:

Αφιέρωμα στην Καισαριανή

Ο Thodoris M. Sanidas βρέθηκε στην Καισαριανή και επισκέφθηκε το Πάρκο του Σκοπευτηρίου, καθώς και τρία αγαπημένα του μαγαζιά στην περιοχή. Δες το ολόκληρο ? bit.ly/2lYukjb

Gepostet von RISE TV am Donnerstag, 5. September 2019

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

https://www.rise.gr/el/reportage/afieroma-stin-kaisariani.html

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το εμβληματικό hip hop συγκρότημα ‘Ορθολογιστές’ μιλά για τη μουσική των δυτικών προαστείων, μια κάτοικος μοιράζεται την εμπειρία της απ’ την τοπική θεατρική ομάδα, οι ιδιοκτήτες της ιστορικής Ρακαδημίας μας κερνούν τα απαραίτητα κι ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟ Αιγάλεω ανατρέχει στο παρελθόν της ομάδας-σύμβολο της περιοχής. Ο Θοδωρής Σανιδάς έμαθε όσα πρέπει για το μπαρουτάδικο και τους εργάτες του, για τα αδέσποτα της περιοχής και τις δράσεις που γίνονται, αλλά δεν παρέλειψε να μάθει τα SOS της σύγχρονης διασκέδασης, μιας και το Αιγάλεω είναι για πολλούς η Μέκκα του «καλού και οικονομικού».

Δείτε το trailer:

Αφιέρωμα στο Αιγάλεω

Οι ιδιοκτήτες της ιστορικής Ρακαδημίας, ο Γενικός Αρχηγός του Αιγάλεω ΑΟ / Official, κι ένα από τα εμβληματικά χιπ-χοπ συγκροτήματα του Αιγάλεω (Σίτι), οι Rationalistas – Ορθολογιστές, μίλησαν για τη γειτονιά που τους έχει -αλλά έχουν και οι ίδιοι- διαμορφώσει!Δες ολόκληρο το αφιέρωμα του Thodoris M. Sanidas ? bit.ly/2Wv7BvJ

Gepostet von RISE TV am Mittwoch, 29. Mai 2019

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

https://www.rise.gr/el/reportage/afieroma-sto-aigaleo.html

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΚΚΑΣ 2019:

Δύο χωριά της Κρήτης ανοίγουν τις αυλές τους στον Πολιτισμό και τις τέχνες

Πώς μπορεί κάποιος, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να επιστρέψει στον τόπο του και να καταφέρει πράγματα; Δύο μικρά χωριά στην Κίσσαμο Χανίων, η Ρόκκα και η Κερά, ανοίγουν τις πόρτες τους στον κόσμο κι αποδεικνύουν πως οι Μικρές Κοινότητες έχουν Μεγάλες Δυνατότητες. Κάθε Αύγουστο, αυτή η περιοχή, που κάποτε κάποιοι φοβήθηκαν ότι θα ερημώσει, ζωντανεύει ξανά, διασκεδάζει με την ψυχή της, φέρνει μεγάλες ορχήστρες κάτω απ’ το ολόγιομο φεγγάρι και ανοίγει τις αυλές και τα μπαλκόνια της για να φιλοξενηθούν θεατρικές παραστάσεις. Οι Γιορτές Ρόκκας του 2019 ήταν ένα αυγουστιάτικο ταξίδι εκδηλώσεων που θα μας συντροφεύει για πάντα.

Δείτε το trailer:

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή από την τηλεόρασή σας στη συχνότητα του RISE TV ή από το LIVE WEB TV την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση