Στις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ για την «κατάντια» της ΔΕΗ επιμένει η κυβέρνηση

Στις ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την απαξίωση της ΔΕΗ επιμένει η κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παρέμβασης της Δικαιοσύνης από το βήμα της ΔΕΘ.

«Δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ» επαναλαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Μητσοτάκης : Η αδιαφορία ορισμένων ίσως πρέπει να ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη

Για το σχέδιο εξυγίανσης της ΔΕΗ κλήθηκε να απαντήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από τη ΔΕΘ.

 «Το σχέδιο εξυγίανσης της ΔΕΗ έχει παρουσιαστεί αναλυτικά από τον αρμόδιο υπουργό. Κληρονομήσαμε με ΔΕΗ σε τραγική κατάσταση. Είναι γνωστό ότι κάποιοι βαρούσαν καμπανάκι για την οικονομική της κατάσταση. Ενδεχομένως πρέπει να ερευνηθεί γιατί κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα, ενώ κάποιοι άλλοι με ευθύνη επισήμαιναν τους κινδύνους. Αυτό πλέον αφορά τη Δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

 Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταγγέλλει, οφείλει να εξηγήσει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταγγέλλει, οφείλει να εξηγήσει: Πώς, ενώ παρέλαβε μία επιχείρηση με 90 εκατ. κέρδη, την παρέδωσε με 900 εκατ. ζημιές. Πώς στα χρόνια του η ΔΕΗ έχασε το 83% της μετοχικής της αξίας», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας επίσης ότι «δεν θα δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ».

Αφήστε μια απάντηση