Nokia Power Earbuds: Έχουν touch controls και 150 ώρες αυτονομία [IFA 2019]

Techblog.gr

Nokia Power Earbuds IFA 2019

Πέρα από τα νέα Nokia smartphones, η HMD Global έκανε και άλλες ανακοινώσεις, στην IFA 2019. Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα Nokia Power Earbuds τα οποία είναι πλήρως ασύρματα ακουστικά με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, αντοχή στο νερό, λεπτό σχεδιασμό, και μικρό βάρος.

Τα Nokia Power Earbuds είναι συμβατά με Bluetooth 5.0 και έχουν πιστοποίηση IPX7, δηλαδή αντέχουν 30 λεπτά κάτω από νερό και σε βάθος έως 1 μέτρο. Επιπλέον, τα ακουστικά της HMD Global υποστηρίζουν φωνητικές εντολές επιτρέποντας τον χειρισμό εξ αποστάσεως του smartphone ή του tablet.

Ο χειρισμός των Nokia Power Earbuds πραγματοποιείται από τα touch controls που διαθέτουν. Η διάρκεια ζωής της 50mAh μπαταρίας των ασύρματων ακουστικών της HMD Global αγγίζει τις 5 ώρες, με συνεχή αναπαραγωγή μουσικής.

Η θήκη φόρτισης είναι εξοπλισμένη με 3.000mAh μπαταρία η οποία φορτίζει τα Nokia Power Earbuds έως 30 φορές. Η φόρτιση της θήκης γίνεται μέσω θύρας USB type-C, ενώ τα ακουστικά φορτίζουν ασύρματα μόλις τοποθετηθούν στη θήκη. Μία φόρτιση της θήκης είναι αρκετή για 150 ώρες αυτονομίας.

Nokia Power Earbuds IFA 2019

Τα Nokia Power Earbuds είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, Charcoal Black και Light Grey. Τα ακουστικά θα γίνουν διαθέσιμα από τον Οκτώβριο με τιμή 79€.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος