Huawei FreeBuds 3: Με noise-cancellation και 4 ώρες μπαταρία [IFA 2019]

Techblog.gr

Μετά την αποκάλυψη του Kirin 990 και πριν από τα δύο νέα χρώματα του P30 Pro στο press conference της Huawei στην IFA 2019 έκθεση αποκαλύφθηκαν τα FreeBuds 3. Τα ασύρματα ακουστικά του Κινεζικού κολοσσού θα αντικαταστήσουν την δεύτερη έκδοση και θα ενσωματώνουν νέα χαρακτηριστικά και η μπαταρία του θα διαρκεί περισσότερο.

Τα νέα Huawei FreeBuds 3 θα φέρουν noise-cancellation τεχνολογία και θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα AirPods της Apple. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη τα ακουστικά θα αντέχουν 4 ώρες ενώ η θήκη τους θα έχει επιπλέον 20 ώρες μπαταρίας.

Σύμφωνα με την CEO της Huawei τα νέα earbuds είναι τα πρώτα noise-cancelling headphone τα οποία όμως έχουν open-fit σχεδιασμό. Το noise-cancellation δουλεύει εξαιρετικά στους ήχους χαμηλών συχνοτήτων ωστόσο οι υψηλές συχνότητες που παράγει για παράδειγμα η κόρνα ενός αυτοκινήτου δεν θα ακυρώνεται πλήρως. Αυτό ουσιαστικά συμβαίνει ώστε ο χρήστης να έχει όλες του τις αισθήσεις όταν βρίσκεται σε εξωτερικό περιβάλλον.

Εσωτερικά υπάρχει το Kirin A1 chip το οποίο υποστηρίζει το Bluetooth 5.1 πρωτόκολλο και το οποίο καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και έχει μικρότερο latency. Η αγορά θα γνωρίσει τα Huawei FreeBuds 3 σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης