Google Pixel 4 και Pixel 4 XL: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video

Techblog.gr

Τα δύο Pixel smartphone που ετοιμάζεται να φέρει η Google στην αγορά τον Οκτώβριο έχουν ξεκινήσει να αποκαλύπτονται σιγά-σιγά μέσα από διαρροές και φημές. Σήμερα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δύο hands-on video για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL τα οποία επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Google Pixel 4

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε το κλασσικό μεγάλο bezel που είχαν τα smartphone πριν από δύο χρόνια ενώ το bezel στο πιγούνι του τηλεφώνου είναι πολύ μικρό.

Στην πλάτη του smartphone βλέπουμε το επιβεβαιωμένο τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν σε αυτήν φιλοξενείται κάμερα διπλής ή τριπλής διάταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες η Google στο XL θα τοποθετήσει τριπλή κάμερα ενώ στο απλό θα τοποθετήσει διπλή.

Στην κάτω μεριά έχει τοποθετηθεί η USB-C θύρα, δύο γρίλιες για το ηχείο πουθενά όμως δεν υπάρχει το audio jack. Η απουσία του δεν προκαλεί ενδιαφέρον καθώς η Google το εγκατέλειψε πέρυσι για πρώτη φορά.

Google Pixel 4 XL

Το Pixel 4 XL τώρα φαίνεται να έχει μεγαλύτερη οθόνη απλό το μικρό του αδερφάκι. Επίσης, στο front panel υπάρχει bezel αντί για κάποιο notch ή punch hole. Σε αυτήν την περίπτωση διακρίνουμε την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος μέσα στο τετράγωνο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία.

Στο bezel της πάνω μεριάς αναμένεται να τοποθετηθούν όλοι οι αισθητήρες, πιθανώς διπλή κάμερα και ένα νέο σύστημα το οποίο θα εντοπίζει τις κινήσεις των χεριών του χρήστη με τις οποίες θα εκτελούνται διάφορες εντολές.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης