ΕΡΤ3 – BULLETS (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – (trailer)

ΕΡΤ3 – BULLETS (Α’ Τηλεοπτική μετάδοση) – (trailer)

 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 23:00 

«BULLETS»
Έτος παραγωγής: (2018)

Δραματική σειρά-θρίλερ φιλανδικής παραγωγής 2018 που θα ολοκληρωθεί σε οχτώ ωριαία επεισόδια.
Μία πρώην τρομοκράτισσα , η Μαντίνα Ταμπουροβα, που θεωρήθηκε νεκρή, εμφανίζεται στο Ελσίνκι ζητώντας πολιτικό άσυλο. Χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη ταυτότητα, η αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών και εξαιρετικά ταλαντούχα Mari Saari πρέπει να γίνει φίλη της για να μάθει τα κίνητρά της για να έρθει στη Φινλανδία. Για να αποκαλύψει το μυστήριο,η Mari Saari πρέπει να σχηματίσει μια απίθανη συνεργασία με έναν παλαιότερο αστυνομικό της δίωξης ναρκωτικών.

Eπεισόδιο 2

Η Μάρι πηγαίνει τη Ζαμίρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο γιατρός λέει στο Μάρι ότι βρέθηκαν σακουλάκια με ναρκωτικά στο στομάχι της Ζαμίρα και ότι ένα από αυτά είχε ανοίξει. Ο Βίτα ακολούθησε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και προς έκπληξή του βλέπει έναν ένοπλο φρουρό έξω απ’ την πόρτα της Ζαμίρα. Επίσης, τα ναρκωτικά τα πήρε κάποιος άλλος και όχι η Δίωξη. Η Μάρι επιστρέφει στο κέντρο προσφύγων και βρίσκει το διαβατήριο της Ζαμίρα κρυμμένο στο δωμάτιό της. Το διαβατήριο είναι πλαστό.
Προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό, η Μάρι μιλά με την Άλμαζ και προσπαθεί να την κάνει να ομολογήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο προσφύγων, αλλά η Άλμαζ φοβάται πολύ τον Χόλμα.
Η Μάρι και η Κάρλα Τουόμι προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η γυναίκα στο νοσοκομείο. Και τι συνέβη στην πραγματική Ζαμίρα Χόξα, της οποίας το διαβατήριο χρησιμοποίησε το βαποράκι για να μπει στη χώρα; Η Μάρι γνωρίζει έναν νεαρό, τον Κίμι, ο οποίος της ζητά να βγουν. Εκείνη δέχεται, παρόλο που απαγορεύεται να βγαίνει ραντεβού κατά τη διάρκεια των αποστολών της.
Όταν μία εργαστηριακή ανάλυση αποκαλύπτει ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στομάχι της Ζαμίρα είναι μια συριακή αμφεταμίνη, η Μάρι αρχίζει δειλά-δειλά να συνεργάζεται με τη Δίωξη…

Σκηνοθεσία: Antti Jokinen (Purge, The Resident)
Πρωταγωνιστούν: Krista Kosonen (Purge, The Midwife) ,Sibel Kekilli (Game of Thrones, Head-On).

Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για 14 μέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

 Δείτε το trailer 

www.ert.gr

Λέλα Παπαγεωργίου