Galaxy Note 10+ vs iPhone XS Max: Ποιο κερδίζει σε ταχύτητα; [Video]

Techblog.gr

Τα Galaxy Note 10 είναι τα δύο πρόσφατα high-end smartphone που έφερε η Samsung στην αγορά τις προηγούμενες ημέρες του Αυγούστου. Η Apple από την άλλη ετοιμάζεται να αποκαλύψει τρία διαφορετικά μοντέλα iPhone XI στο προγραμματισμένη event By innovation only στις 10 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ένα κανάλι στο Youtube ανέβασε ένα βίντεο το οποίο συγκρίνει τα Galaxy Note 10+ και iPhone XS Max, το οποίο αποκάλυψε πριν σχεδόν έναν χρόνο η Apple.

Το PhoneBuff συνηθίζει να κάνει speed test βίντεο σε smartphone. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το κανάλι χρησιμοποιούν ένα robot με AI το οποίο κάνει ταυτόχρονα τις ίδιες κινήσεις και στα δύο smartphone που “κονταροχτυπιούνται”. Το robot ανοίγει τις ίδιες εφαρμογές και εκτελεί τις ίδιες διεργασίες αυτόματα και στα δύο smartphone. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος το robot ξανά εκτελεί τις ίδιες κινήσεις και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε ποιες κινήσεις έχουν αποθηκευτεί στην RAM.

Το Galaxy Note 10+ τώρα κατάφερε να ανοίξει πιο γρήγορα τα περισσότερα παιχνίδια ενώ κατά την εκτέλεση των διεργασιών δεν έμεινε ποτέ πίσω σε σχέση με το XS Max της Apple. Στον δεύτερο γύρο εκτέλεσης των διεργασιών τα 12GB μνήμης RAM βοήθησαν το smartphone της Samsung πολύ περισσότερο.

Φυσικά, ένα τέτοιο speed test είναι εν μέρει “άδικο” καθώς το ένα smartphone έχει κυκλοφορήσει έναν χρόνο αργότερα σε σχέση με το άλλο.

Ίσως η Apple να έχει κρυμμένο στο μανίκι της ένα χαρτί το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα αυτά καθώς κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση στην αγορά των smartphone από την Xiaomi.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης