Σέρρες: Ένσταση του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, στον Αντιπεριφερειάρχη για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Σέρρες: Ένσταση του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, στον Αντιπεριφερειάρχη για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου

Ένσταση στον Αντιπεριφερειάρχη, κατά της αποφασής του για το κλείσιμο της λειτουργίας του κολυμβητηρίου κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης Την απόφαση του για κλείσιμο του κολυμβητηρίου την έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωϋσιάδης, μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία είχε καταθέσει σειρά παρατηρήσεων για το κτίριο του κολυμβητηρίου, με κυρίαρχη παρατήρηση την υποψία για πρόβλημα στατικότητας του κτιρίου.
Ο κ.Χατζημαργαρίτης εξήγησε ότι στην ένσταση που κατέθεσε ο ΟΠΑΚΠΑ, υποστηρίζει πως σύμφωνα με την τεχνική έκθεση εξειδικευμένου τεχνικού γραφείου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κολυμβητήριο, το οποίο μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών. Πρέπει να τονισθεί ότι αυτήν την τεχνική έκθεση την αποδέχεται ανεπιφύλακτα και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών.
Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ διευκρίνιζει επίσης ότι σε κάποιες από τις παρατηρήσεις που κατέθεσε η επιτροπή παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε και τις υλοποίησε, ενώ σε κάποιες που δεν πρόλαβε να ανταποκριθεί, αυτές τις παρατηρήσεις μπορεί να τις υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή με ανοιχτό το κολυμβητήριο.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο απελθών Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης είπε πως μετά την τεχνική έκθεση του εξειδικευμένου τεχνικού γραφείου ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κολυμβητήριο, εκτιμά πως πρέπει να ξαναρχίσει αμέσως τη λειτουργία του το κολυμβητήριο Σερρών.

www.ert.gr

Δέσποινα Γιαννακίδου

Αφήστε μια απάντηση