Απολογισμός έργου για την υπηρεσία καθαριότητας Δ. Χίου από τον Γ. Μπελέγρη

Απολογισμός έργου για την υπηρεσία καθαριότητας Δ. Χίου από τον Γ. Μπελέγρη

«Ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας δεν έχει δικαίωμα να αποτύχει, αλλά να πάει ένα βήμα πιο μπροστά» τόνισε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας στη νυν Δημοτική Αρχή Γιώργος Μπελέγρης παρουσιάζοντας το έργο που συντελέστηκε τα 5 αυτά χρόνια στην υπηρεσία.
Σε αντίθεση με ότι παρέλαβε, σήμερα τόνισε η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει και προσωπικό, ανανεωμένος μηχανολογικός εξοπλισμός και στόλος οχημάτων και δρομολογημένη τόσο την ανακύκλωση όσο και των σταθμών μεταφόρτωσης για το ΧΥΤΑ.
Υπεραμύνθηκε της πολιτικής Βουρνού, όπου στην έναρξη της θητείας της Δημοτικής Αρχής είχαμε αυξήσεις των ανταποδοτικών, αφού -όπως είπε- χωρίς αυτή την κίνηση δεν θα μπορούσαν να προγραμματιστούν δράσεις. Θεωρεί όμως ότι τώρα δεν είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο, ενώ χαρακτήρισε ως «αδυναμία» του, το μηχάνημα- σκούπα που αναμένεται ο Δήμος να παραλάβει τον Ιανουάριο του 2020 και με την οποία θα μπορεί κάθε πρωί να καθαρίζεται η πόλη της Χίου.
Επίσης μέχρι τον Ιανουάριο θα μπορεί να λειτουργήσει και Κέντρο Διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, με 10 εργαζόμενους, στο δημοτικό χώρο της ΒΙΑΛ, ενώ θέμα το οποίο δεν προχώρησε κατά τη θητεία του είναι η αδειοδότηση χώρου για τα αδρανή υλικά- τα μπάζα που όπως είπε σήμερα πετιούνται σε ποτάμια και πλαγιές.

The post Απολογισμός έργου για την υπηρεσία καθαριότητας Δ. Χίου από τον Γ. Μπελέγρη appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση