Redmi Note 8 Pro: Η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

Techblog.gr

Η Redmi αναμένεται να αποκαλύψει στις 29 Αυγούστου την Note 8 σειρά. Τις προηγούμενες μέρες αποκαλύφθηκε το Note 8 Pro σε press images και σήμερα διέρρευσε η λίστα των χαρακτηριστικών του.

Το Note 8 Pro θα έχει διαστάσεις 161.3 x 76.4 x 8.8mm και θα ζυγίζει 199 γραμμάρια. Η οθόνη του θα έχει μέγεθος 6.53 ίντσες θα είναι τύπου IPS LCD και θα έχει notch τύπου σταγόνας και θα έχει ανάλυση του θα είναι 1080 x 2340 pixels.

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Helio G90T της MediaTek σε συνδυασμό με 6 ή 8GB μνήμης RAM ενώ ο αποθηκευτικός του θα ξεκινάει από τα 64GB και θα φτάνει έως τα 128GB ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί με την χρήση microSD κάρτας.

Το Redmi Note 8 Pro θα ενσωματώνει από quad camera setup το οποίο θα τροφοδοτείται από τον Samsung GW1 64MP αισθητήρα με f/1.7, έναν 8MP ultrawide φακό, μία 2MP macro κάμερα και τέλος έναν depth sensor των 2MP. Η front facing κάμερα που θα κρύβεται στο notch θα ανέρχεται στα 20MP.

Σύμφωνα με την διαρροή η Pro έκδοση της σειράς θα αποτελείται από Gorilla Glass γυαλί στο μπροστά και πίσω μέρος και θα έχει IP52 πιστοποίηση. Τέλος, το τηλέφωνο θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh η οποία θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 18W. Η αγορά θα δεχθεί τρεις χρωματικές αποχρώσεις του τηλεφώνου οι οποίες είναι Ice Jade, Fritillaria White και Electro-optic Ash.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης