Ζάκυνθος: Απορρίμματα – επενδύσεις στο επίκεντρο συνάντησης Δ.Ακτύπη –Ν.Αρετάκη

Ζάκυνθος: Απορρίμματα – επενδύσεις στο επίκεντρο συνάντησης Δ.Ακτύπη –Ν.Αρετάκη

Τη δέσμευση για άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους της Ζακύνθου και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους, έλαβε ο Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, από το νέο Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη.

Στην εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση που έλαβε χώρα προχθές στις 13:00, στο Δημαρχείο της πόλης, συζητήθηκε διεξοδικά το μείζον αυτό ζήτημα που ταλανίζει τη Ζάκυνθο, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο και έχει επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Παράλληλα Δήμαρχος και Βουλευτής αντάλλαξαν απόψεις για αναπτυξιακές δράσεις και επενδύσεις που μπορούν να προσδώσουν δυναμική και ελπιδοφόρα προοπτική στο νησί, ενώ αναφορά έγινε σε όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας τοπικής αυτοδιοίκησης που απασχολούν τους πολίτες της Ζακύνθου.

Οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν να διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, συνεργαζόμενοι προς όφελος της Ζακύνθου και των πολιτών της.

Την σχετική ενημέρωση κάνει το γραφείο τύπου του κ.Ακτύπη.

Φωτο: «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»

www.ert.gr

Διονύσης Νέγκας